Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     Четвер, 18.04.2024, 07:37




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Квітень » 26 » Вибір та замовлення підручників для 8 кл. у Репозитарії
07:07
Вибір та замовлення підручників для 8 кл. у Репозитарії

Алгоритм складання замовлення на підручники для 8 класу

  • До 15 квітня 2016 року необхідно перевірити роботу логінів-кодів у закладі.
  • З 29 квітня по 10 травня 2016 року вчителі ЗНЗ повинні  ознайомитися з електронними версіями оригінал-макетів підручників у Репозитарії ­робочі дні: 29, 4, 5, 6, 10.
  • 11 травня 2016 року кожен ЗНЗ повинен заповнити у Репозитарії спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожного навчального предмета.
  • З 14 по 17 травня 2016 року кожен ЗНЗ повинен перевірити і відредагувати (уточнити) в Репозитарії надане в І турі замовлення на підручники (за назвами і кількістю), погодити з місцевим органом управління освіти і відправити уточнене замовлення –робочі дні: 16,17.
  • 18 травня 2016 року місцевий орган управління освіти має передати узагальнені по району результати замовлень з кожного предмету  до
    КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти» для узагальнення по області.
  • 18-20 травня 2016 року КВНЗ «ХАНО» повинен узагальнити результати другого туру II етапу Конкурсу по регіону і за підписом органу управління освітою обласної державної адміністрації передати замовлення до Інституту модернізації змісту освіти –
    робочі дні: 18, 19, 20.

ІНСТРУКЦІЯ

щодо дій щодо вибору підручників для 8 кл. у Репозитарії

 

Складено за Інструктивно-методичними матеріалами

для здійснення вибору загальноосвітніми навчальними

закладами електронних версій оригінал-макетів підручників

 для учнів 8 класу з кожного навчального предмета,

що відповідає прогнозованій кількості учнів,

та оформлення результатів вибору

 (лист Міністерства освіти і науки України № 19-170 від 06.04.2016)

 

Кожний загальноосвітній заклад має на Репозитарії 8-значний цифровий логін-код, у якому зашифроване його місце розташування (область, район, населений пункт).

До 15 квітня 2016 року необхідно перевірити роботу логінів-кодів своїх шкіл. Детальна інформація щодо цього міститься на сторінці «Конкурс підручників – 2016», посилання «Школам (перевірка логінів-кодів шкіл)».

 

II етап Конкурсу проводиться у два тури.

 

А Л Г О Р И Т М    Д І Й

на І турі II етапу Конкурсу

 

А. Електронні версії оригінал-макетів підручників будуть розміщені в Репозитарії у вільному доступі з 29 квітня 2016 року.

 

Б. Вчителі ЗНЗ у термін з 29 квітня по 11 травня 2016 року можуть ознайомитися з електронними версіями оригінал- макетів підручників.

 

В. Підручники будуть доступні кожний окремо і у захищеному вигляді.

 

Для їх перегляду вчителю (вчителям) із кожного предмету потрібно виконати такі дії:

 

  1. Зареєструватися на сайті Репозитарію (Ьир://иа.1окапс1о.сот/) як звичайний користувач.
  2. Увійти на Репозитарій, увівши отриманий при реєстрації логін і пароль.
  3. На панелі ліворуч натиснути кнопку «Тип матеріалу», встановити прапорець «Веб-сайт» і натиснути кнопку «Застосувати».
  4. На панелі ліворуч у поле пошуку (зі знаком лупи) увести текст «конкурс» і натиснути кнопку ШУКАТИ. У результаті ви отримаєте перелік всіх підручників, що стосуються конкурсу – 2016.
  5. Завантажити потрібні підручники на свій комп’ютер та інсталювати їх. Покрокові інструкції щодо цього будуть опубліковані на Репозитарії.
  6. Після ознайомлення з електронними версіями оригінал-макетів підручників учителі повинні надати свої пропозиції керівнику ЗНЗ стосовно замовлення конкретних підручників із кожного.

 

Дії керівників ЗНЗ:

 

1) для організованого проведення II етапу Конкурсу необхідно провести в навчальних закладах наради, на яких ознайомити членів педагогічного колективу з метою і завданнями щодо якісного відбору і замовлення підручників;

2) призначити відповідального за перевірку роботи логіну- коду школи і пароля у Репозитарії та оформлення результатів відбору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожного навчального предмета;

3) у термін з 29 квітня по 11 травня 2016  року організувати роботу вчителів усіх предметів щодо ознайомлення із підручниками, що розміщені в Репозитарії;

4) ознайомитися з пропозиціями учителів стосовно замовлення конкретних підручників із кожного предмета, погодити конкретні назви підручників, визначити їх кількість відповідно до погодженого з РМК контингенту учнів 8 кл.

Якщо в ЗНЗ кількість 8-х класів більше одного, то вчителі кожного навчального предмета можуть вибирати різні електронні версії оригінал-макетів підручників для кожного класу. Кількість підручників однієї назви має відповідати кількості учнів у класі.

Проте, враховуючи досвід попереднього Конкурсу, рекомендуємо рішенням педагогічної ради навчального закладу та рекомендацій відповідних РМО здійснити вибір по одному підручнику з кожного навчального предмета для всіх 8-х класів одного навчального закладу.

5) З 12 травня 2016 року форми замовлення підручників будуть закриті для редагування. У цей період ЗНЗ зможуть лише переглядати свої замовлення.

6) Тому до 11 травня 2016 року кожен ЗНЗ повинен заповнити у Репозитарії спеціальну форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожного навчального предмета.

 

Оформлення результатів вибору електронних версій оригінал-макетів підручників у першому турі II етапу Конкурсу в Репозитарії здійснюється відповідно до такого порядку дій:

  1. Представник ЗНЗ відкриває сайт ua.locando.com, вводить логін і пароль даного навчального закладу.
  2. Він переходить на сторінку КОНКУРС-2016, де лише для ЗНЗ доступна кнопка «Замовити підручники для школи».
  3. Відображається форма «Замовлення підручників для школи». Представник ЗНЗ біля назв обраних підручників позначає їх кількість, затверджену керівником  за погодженням з РМК.
  4. Після  11 квітня ЗНЗ може лише переглядати і редагувати свій вибір, виконавши описані в п. 1-3 дії.

 

ІІ. А Л Г О Р И Т М    Д І Й

на ІІ турі II етапу Конкурсу

 

  1. 14 травня 2016 року на Репозитарії будуть оприлюднені ті підручники для 8 класу, що за рішенням Конкурсної комісії можуть друкуватися за кошти державного бюджету.

 

УВАГА! Перелік назв підручників з одного навчального предмета за результатами першого туру II етапу Конкурсу може скоротитися.

 

2) у термін з 14 по 18 травня 2016 року кожен ЗНЗ повинен відкрити на Репозитарії свою форму вибору електронних версій оригінал-макетів підручників з кожного навчального предмета, перевірити і відредагувати  надане в І турі замовлення на підручники (за назвами і кількістю).

 

Оформлення результатів вибору електронних версій оригінал-макетів підручників у другому турі II етапу Конкурсу в Репозитарії здійснюється відповідно до такого порядку дій:

  1. Представник ЗНЗ відкриває сайт ua.locando.com, вводить логін і пароль даного навчального закладу.
  2. Він переходить на сторінку КОНКУРС-2016, де лише для ЗНЗ доступна кнопка Замовити підручники для школи.
  3. Відображається форма Замовлення підручників для інколи. Представник ЗНЗ біля назв обраних підручників перевіряє і редагує їх кількість.
  4. На цьому етапі ЗНЗ може переглядати і редагувати свій вибір, виконавши описані в п. 1-3 дії.
  5. До 18 травня 2016 року ЗНЗ повинен роздруковувати уточнене замовлення, паперовий варіант підписати його керівником, скріпити печаткою цього закладу та передати на погодження місцевому органу управління освіти.
  6. Тільки після погодження з місцевим органом управління освіти, коли всі дані вибору буде внесено і ще раз перевірено адміністрацією ЗНЗ, можна натиснути кнопку «Відправити замовлення».
  7. Після цього ЗНЗ може лише передивитися результати свого вибору, але не зможе редагувати їх.

 

  1. 18 травня 2016 року місцевий орган управління освіти має передати узагальнені по району (місту) результати замовлень з кожного предмету до КВНЗ «Харківська академія неперервної освіти (електронний і паперовий варіанти).

 

Під час оформлення результатів вибору електронних версій оригінал- макетів підручників необхідно врахувати, що в колонці «Кількість підручників» зазначається число, яке відповідає кількості учнів 7 класу даного ЗНЗ у 2015/2016 навчальному році.

 

Детальна інструкція із заповнення форми вибору буде опублікована на Репозитарії.

Зразки оформлення результатів вибору електронних версій оригінал- макетів підручників загальноосвітніми навчальними закладами у II етапі Конкурсу буде опубліковано на сайті ІМЗО та на Репозитарії.

 

Р.S. Органи управління освітою обласних, Київської міської державних адміністрацій передають до 23 травня 2016 року узагальнені результати другого туру II етапу Конкурсу у кожному регіоні, перевірені на співпадіння з контрольними даними вибору на Репозитарії, до Інституту модернізації змісту освіти (03035, м. Київ, вул. Митрополита В. Липківського, 36) згідно з формою, яка буде опублікована на сайті ІМЗО та на Репозитарії.

Категорія: Для вчителів | Переглядів: 1692 | Додав: school | Теги: Репозитарій Вибір підручників для 8 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz