Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     Четвер, 28.03.2024, 18:25




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Жовтень » 2 » Урочисте відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка
14:01
Урочисте відкриття Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка

     На виконання Указу Президента України від 30 вересня 2010 року № 928 "Про Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка" у 2015/2016 навчальному році відбудеться VІ Міжнародний мовно-літературний конкурс учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

     Проведення Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка має сприяти вихованню у його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю; формування готовності творити добрі справи задля рідної Батьківщини, заможної, повноправної і невіддільної від світового розвитку країни.

    Урочистості з нагоди початку VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка відбулися 2 жовтня 2015 року у Садовській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів Лозівської районної ради Харківської області.

    Україна пишається тим , що ім'я Тараса з гордістю вимовляє, пам’ятає і шанує все людство. Кожне нове покоління відкриває його, як невичерпне джерело, безцінний скарб поетичної думки і вогненного слова. На заході учні переглянули відео, тим самим пригадали біографію та здобутки , яких досяг письменник, художник та поет. Учні мали можливість ознайомитись із поетичною, прозовою та художньою спадщиною , а також із пам’ятниками та пам’ятними знаками Великому Кобзарю, встановленими йому не лише у нашій країні, а й у всьому світі. «Кобзаре, ми - твої внуки і правнуки, гордимося тобою!». 

Категорія: Шкільна газета "Велика перерва" | Переглядів: 869 | Додав: school | Теги: Урочисте відкриття Міжнародного мов | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz