Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     Понеділок, 29.04.2024, 04:49




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2022 » Січень » 22 » “Соборна Україна – слава нині і навік”
09:50
“Соборна Україна – слава нині і навік”

          22 січня наша країна відзначає величне національне свято - День Соборності України.

    З нагоди цієї дати 20 січня в бібліотеці  Садівського старостинського округу бібліотекарем Чистік Тетяною Костянтинівною за підтримки старости Садівської ОТГ Ярош Любов Іванівни та завідуючого клубом Ярошем  Василем Олександровичем був проведений захід “Соборна Україна – слава нині і навік”, який відвідали учні 3-4 класів КЗ “Садовський ліцей”.

   Захід розпочала бібліотекар,яка розповіла про історію цього свята. Усі присутні виконали Державний Гімн України. Діти із захопленням слухали розповідь про боротьбу  українського народу за соборність своїх земель, бо це одна із важливих сторінок нашого минулого.  Дізналися про значення слова «соборність» яке включає в себе єдність і згуртованість. Учениці 11 класу з учнівського самоврядування Лизенко Римма та Шевченко Віка виступили у ролі Лівобережної та Правобережної України, які об’єдналися навік, цікаво розповіли про історію єднання нашої Держави.

   

    Діти із задоволенням відповідали на запитання літературно-історичної вікторини «Це моя Україна» та взяли участь в інтелектуальних іграх «Як добре ти знаєш свою країну?», “Символіка та обереги України”,заспівали разом пісню про Україну та попрактикувалися у вимовлянні скоромовок. Діти із задоволенням брали участь у всіх конкурсах та отримали позитивний настрій.  

    

             В бібліотеці була оформлена  книжкова виставка «Соборна Україна – слава нині і навік», примірники якої присвячені пам’ятним подіям і  висвітлюють  тернистий шлях України до Соборності.

         Наприкінці заходу  Тетяна Костянтинівна та  Любов Іванівна  побажали  присутнім   єдності, любові одне до одного, що допоможе кожному з нас будувати свій дім, свою правду й свою волю. Бо в єдності - наша сила і наше майбутнє!

        Представлений  до уваги  відвідувачів  захід  допоміг  не лише  краще  пізнати  історію нашої держави, а й сприяв  піднесенню  їх  національної  свідомості.

  

Категорія: Шкільна газета "Велика перерва" | Переглядів: 226 | Додав: school | Теги: “Соборна Україна – слава нині і нав | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz