Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     Вівторок, 19.03.2024, 11:22




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2013 » Листопад » 5 » Школа майбутнього у Лозівській глибинці
16:34
Школа майбутнього у Лозівській глибинці

      Діти…. Наше майбутнє… Від того, як і де вони розвиваються і виховуються, залежить наше прийдешнє. Сучасний освітній простір  в умовах упровадження нових Державних стандартів передбачає, насамперед, широке використання інновацій та поліпшення матеріальної бази навчальних закладів.

      Не кожна школа, навіть ліцей чи коледж має таку дієву підтримку небайдужих людей  – голови Садівської сільської ради Дорошенко Ніни Петрівни, депутата Лозівської районної ради Кущенка Миколи Миколайовича, приватних підприємців Пузик Людмили Миколаївни, Скрипки Юрія Олексійовича, Верховодова Олександра Івановича, директора Лаптєва Володимира Миколайовича, як  Садовська ЗОШ І-ІІІ ступенів. У самій глибинці Лозівщини для всебічного розвитку школярів створено всі умови.

      По-перше, це новий сучасний спортивний майданчик зі штучним покриттям, по-друге, затишна їдальня, по-третє, мультимедійні проектори у більшості предметних кабінетів: української мови та літератури, фізики, російської мови, світової літератури, іноземної мови, хімії та біології, історії та географії. Для підвозу учнів з інших населених пунктів є новий комфортабельний автобус.

       А нещодавно сталася резонансна,  як для сільської школи, подія - для кабінету фізики було придбано комп’ютерний вимірювальний пристрій, який замінив застарілі прилади: амперметр, вольтметр, терези, психрометр, люксметр, теслометр та багато інших. Усі вимірювання виконує комп’ютер, відображаючи дані як у графічному вигляді, так і у цифровому. Цінним є те, що, під’єднавши вебкамеру, можна не тільки вимірювати фізичні величини, а й проводити відеозйомку досліду, фіксувати все це на комп’ютері і потім аналізувати фізичний експеримент. Даний прилад  має свідоцтво відповідності педагогічним вимогам і передбачає використання  на уроках фізики, географії та хімії.

       Тож, безперечно, школа впевнено йде у ногу з часом, тримаючи курс на модернізацію, оновлення та інтенсивний розвиток. Задля чого? А мета єдина – щоб отримала якісну освіту, всебічну підтримку, турботу і любов кожна дитина!

Категорія: Для вчителів | Переглядів: 645 | Додав: school | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz