Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     Вівторок, 23.04.2024, 16:18




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2014 » Вересень » 2 » Перше вересня - День знань
10:37
Перше вересня - День знань

 У морі барвистому квітів

 Лунає симфонія дня.

До школи вертаються діти

 На вічну дорогу знання.

        Перше вересня - День знань — це, мабуть, єдине свято, яке одночасно є і загальним для всіх, і особистим для кожного. Першокласники з ще не зовсім зрозумілим їм почуттям трепету, ховаючись за величезними букетами квітів, тримаючись за руки батьків, роблять свій перший крок на великому шляху знань. Учні подорослішали за літо, відпочилі і засмаглі, знову зустрічаються зі своїми друзями і діляться враженнями про проведені літні канікули. Батьки, бабусі й дідусі проводжають своїх дітей та онуків у новий навчальний рік, де їх зустрічають вчителі — люди, які ведуть їх до вершин знань. Та й у всіх інших є близькі або друзі, для яких свято День знань — подія актуальна і урочиста.

Цього дня в усіх школах Лозівського району відбулися святкові лінійки, присвячені Дню знань. Садовська загальноосвітня школа не стала винятком.  Учні всіх класів вишикувались святкові, охайні та веселі. Шкільна родина поповнилася новими дітьми. Звичайно, особливо важливим цей день став для першокласників. Вони прийшли такі красиві! Школа радо вітала на своєму подвір’ї  учнів, вчителів, батьків та гостей свята. А гостей з чудовими подарунками для дітей завітало чимало:  начальник управління  освіти, молоді та спорту Лозівської  районної державної адміністрації – Музика Володимир Миколайович; депутат Лозівської районної ради – Кущенко Микола Миколайович; голова Садівської сільської  ради – Дорошенко Ніна Петрівна; помічник народного депутата України Гіршфельда Анатолія Мусійовича в Лозівському районі – Рукавіцина Любов Олександрівна; інструктор-методист з фізичної культури – Матвєєв Євген Миколайович.

Н а святі директор школи Лаптєв Володимир Миколайович   привітав учнів та вчителів з початком нового навчального року, побажав здоров’я, творчих успіхів, натхнення у навчанні та роботі. Зазначив, що школа повністю підготовлена для того, щоб прийняти своїх учнів, де вони зможуть  в повному обсязі виконувати навчальні програми, отримувати знання та виховуватися. Крім того, висловив щиру вдячність вчителям, батькам, голові Садівської сільської ради – Дорошенко Н. П.,  депутату Лозівської районної ради – Кущенку М. М., приватному підприємцю Пузік Л. М. та управлінню освіти, молоді та спорту в особі Музики В. М. за допомогу у підготовці навчального закладу до нового навчального року.

Учні, вчителі та батьки почули багато привітань та гарних слів на адресу школи, приємно було почути від начальника управління освіти, молоді та спорту, що Садовська школа прогресує та за результатами підготовки оцінена більш ніж на достойному рівні. Не перший  рік поспіль школа не виходить з числа призерів районного огляду-конкурсу. Музика Володимир Миколайович побажав педагогічному колективу, учням та усім присутнім терпіння та миру.

Щиро, бадьоро та з  оптимізмом до усіх земляків звернулась помічник народного депутата України Гіршфельда А. М.  – Рукавіцина Л.О. Дуже приємно бачити у нашій провінційній школі представників таких поважних людей. Адже Гіршфельд А.М. постійно приділяє увагу проблемам закладу, допомогає вирішувати нагальні питання школи. Спільно з органами місцевого самоврядування, зокрема сільським головою Дорошенко Н.П. та депутатом Лозівської районної ради Кущенком М.М., сприяв у вирішенні питання придбання шкільного автобуса. Завдяки чому учні школи з віддалених сіл тепер мають змогу швидко та зручно підвозитися на навчання до школи, НВК, на районні конкурси, змагання, олімпіади. Від імені народного депутата Любов Олександрівна  привітала з Першим вересня, з Днем знань. За дорученням Гіршфельда А.М., для поповнення матеріальної бази школи спортивним інвентарем, передала шкільній  команді футбольні м’ячі.

Від імені Лозівської районної ради та усього депутатського корпусу присутніх привітав Кущенко М.М. , побажав успіхів у навчанні, мирного неба та здоров’я, та пообіцяв зі свого боку і подальшої підтримки навчального закладу.

Як завжди, щиро та по-материнські  тепло, дітей та вчителів, батьків та гостей свята привітала голова Садівської сільської ради – Дорошенко Н.П. Від виконавчого комітету сільської ради та від себе особисто вона побажала усім здоров’я, успіхів у роботі та навчанні, оптимізму, витримки, добробуту та достатку. Вже стало доброю традицією, що Ніна Петрівна приходить до дітей не з порожніми руками. От і в цей хвилюючий та пам’ятний день для маленьких першокласників підготувала невеличкі подарунки до Дня знань. А подарунком для усього колективу школи є те, що Садівською сільською радою перераховано кошти  у сумі 85000 гривень для заміни вікон у класних кімнатах школи.

Свято продовжилось.  Перший дзвоник дав старт новому 2014-2015 навчальному року та  покликав усіх школярів на перший урок «Україна – єдина країна». Адже сьогодні це є найзаповітнішою мрією кожного українця.

           Дорогі освітяни, колеги, учні та батьки, бажаємо вдалого навчального року, нехай ваша стежина буде радісною і повною приємних сюрпризів; терпіння Вам, натхнення, нових звершень і творчої наснаги! А головне – мирного неба та спокою!

Переглянути інші фото 

 

 

Категорія: Шкільна газета "Велика перерва" | Переглядів: 748 | Додав: school | Теги: 1 вересня 2014/2015 навчальний рік | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz