Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     П`ятниця, 03.05.2024, 15:42




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2023 » Травень » 26 » Останній дзвоник
23:31
Останній дзвоник

      У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято Останнього дзвоника. Воно радісне й водночас сумне. Останній дзвоник! Скільки в ньому урочистості, спогадів, мрій і сподівань, радості і смутку, світлої печалі… Які ніжні почуття охоплюють душу! Переповнює серце любов до життя, до своєї юності!

       Сьогодні нетрадиційний останній дзвоник прозвучав в один  час для всіх учнів України. Війна в Україні змусила нас привчитися до нових реалій, забравши найцінніше в нашому житті – живе спілкування, зустрічі, прогулянки. І тому 2022-2023 навчальний рік ми закінчили дистанційно.

        В режимі онлайн пройшло свято і в нашому навчальному закладі. Класні керівники на виховних онлайн-годинах привітали своїх здобувачів освіти  із завершенням навчання. Підбили підсумки, привітали з досягненнями та успіхами, нагадали про правила безпеки під час літнього відпочинку. Останній дзвоник — це свято для першокласників, які зробили перший крок у шкільному житті,   четвертокласникам сповістив  - що вони закінчили початкову школу і стали на рік дорослішими і перейшли до п’ятого класу , для  деяких дев’ятикласників — він був останнім у шкільних стінах, а деяких провів до наступного , десятого класу, а востаннє, покликав у незвідану , світлу дорогу майбутнього - наших одинадцятикласників.

           

      

          

 

 

    Війна, що розгорнулася на території нашої держави – це боротьба за свою незалежність, величний прояв патріотизму, любові до України, багатогранності народу, його традицій та гордості за свою національну приналежність. Ми впевнені, що війна мине, ми обов’язково переможемо, діти  знову повернуться до своїх друзів, вчителів, до школи.

    Бажаємо  школярам  приємних  канікул, а випускникам – успішних вступних іспитів.

Категорія: Шкільна газета "Велика перерва" | Переглядів: 88 | Додав: school | Теги: Останній дзвоник 2023 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz