Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     Неділя, 28.04.2024, 04:17




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2023 » Грудень » 9 » «Національний тиждень читання»
23:24
«Національний тиждень читання»

Український інститут книги вже традиційно щороку проводить акцію «Національний тиждень читання».

Всеукраїнська інформаційно-просвітницька акція має на меті консолідацію українського суспільства навколо читання як життєвої стратегії, привернути увагу до важливості і приємності читання, спонукати сходити до бібліотеки чи книгарні, об'єднати українців навколо читання — як на щодень, так і на довгі роки. Адже читання є важливим у час миру і добробуту, але ще важливішим – у часи випробувань, які випали на нашу долю через війну. Книжки можуть стати нашим захистом і нашою зброєю, друзями і порадниками, вчителями і лікарями.

Цьогоріч гасло Акції – «Бути своїми», в яке вкладено безліч сенсів і практичного змісту. Перш за все, що читання важливих книжок  сприяє єднанню українського народу, формуванню нашої ідентичності, збереженню культурно-мовної спадщини держави.

КЗ «Садовський ліцей» долучився до Національного тижня читання. Протягом тижня  були організовані заходи в дистанційній та очній формі. Під час тематичних уроків та виховних заходів діти залюбки ділились своїми літературними вподобаннями, розповідали про останні твори, які прочитали або які планують прочитати; декламували уривки з улюблених творів, наводили цікаві цитати. 

У співпраці бібліотекаря та вчителів ліцею  з бібліотекою-філією Садівського старостинського округу для учнів було організовано виставку дитячої літератури; оформлено поличку зі збірками творів письменників рідного краю, презентацію новинок бібліотечного фонду.

 8 грудня відбувся  бібліотечний квест "Книга – твій найкращий друг". Під час якого діти із задоволенням виконували конкурсні змагання на швидкість, ерудицію, виявляли свою кмітливість та обізнаність. Захід відбувся у теплій, дружній атмосфері, дітям було весело та цікаво!

Більше фото на офіційній сторінці Фейсбук за покликанням https://www.facebook.com/groups/385407760139209/permalink/721045169908798/

Категорія: Шкільна газета "Велика перерва" | Переглядів: 53 | Додав: school | Теги: «Національний тиждень читання» | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz