Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     П`ятниця, 29.03.2024, 16:39




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2015 » Лютий » 28 » КОНКУРС ПІДРУЧНИКІВ для учнів 4 і 7 класів
11:13
КОНКУРС ПІДРУЧНИКІВ для учнів 4 і 7 класів

Згідно з новим положенням про конкурсний відбір підручників для 4 і 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів, вчителі отримають можливість ознайомитися з підручниками, що пройдуть експертизу, та обрати їх для своєї школи.

Експерти, що оцінювали підручники, користувалися репозитарієм для їх перегляду. По закінченні експертизи з її результатами можна буде ознайомитися на репозитарії.

Схвалені експертами підручники стануть доступними для шкіл з 2 березня 2015 року. Це будуть фрагменти обсягом 60 сторінок зі змістом, які можна буде вільно переглядати та завантажувати, навіть без реєстрації у репозитарії. Повні тексти підручників також будуть доступні для завантаження і перегляду, але в захищеному вигляді.

Вчителям

З 2 березня 2015 року ви зможете знайомитись з підручниками для 4 і 7 класів. На сторінці репозитарію з'являться посилання на підручники відповідного класу. Перейшовши за таким посиланням, ви побачите сторінку з переліком предметів. Клацнувши потрібний предмет, ви відкриєте тематичний набір, що містить всі доступні для відбору підручники з цього предмета. Передивлятися ви зможете фрагменти підручників (60 стор. і зміст). Спеціально реєструватися для цього на сайті вам не потрібно.

Школам

Інформацію про відбір підручників (додаток №3 до наказу Міністерства освіти і науки України від 11.12.2014 № 1461) школи можуть надавати, заповнивши відповідну форму на сайті репозитарія. Порядок роботи при цьому такий.

1. До 3 березня 2015 року школа має отримати на електронну пошту листа з логіном та паролем для входу в репозитарій. (Лист з темою: Конкурс підручників 2015 – лист-привітання від репозитарія.) Увага! Перевірте папку зі спамом на предмет наявності цього листа.

2. Школа має зайти на сайт репозитарія, використовуючи цей логін і пароль, змінити тимчасовий пароль, перевірити свою контактну інформацію, за потреби виправити її та натиснути кнопкуПідтвердити. Після цього логін і пароль школи стануть діючими.

3. За відсутності листа школа має перейти за посиланням http://bit.ly/школи і заповнити форму-запит. Через один-два дні школа отримає листа з логіном і паролем на вказану адресу електронної пошти. Далі школа має виконати дії, описані в п. 2.

4. Коли вчителі школи виберуть підручники, школа має заповнити форми для відповідних класів.

Увага! Форми доступні після того, як школа увійде на сайт, використовуючи отриманий логін і пароль.

Нормативні документи конкурсу

Наказ про затвердження Положення (переглянути).

Наказ МОН від 10.12.2014 р №1454 (Про затвердження складу конкурсної комісії конкурсного відбору оригінал-макетів) (переглянути).

Наказ МОН від 11.12.2014 р №1461 (Про проведення конкурсного відбору оригінал-макетів підручників для учнів 4 та 7 класів загальноосвітніх навчальних закладів) (переглянути).

Наказ МОН від 29.12.14р. №1540 (Про затвердження складу експертів) (переглянути).

Наказ МОН від 06.01.15р. №5 (Про затвердження інструктивно-методичних матеріалів для загальноосвітніх навчальних закладів) (переглянути).

Наказ МОН від 12.01.15р. №9 (Про затвердження інструктивно-методичних матеріалів) (переглянути).

Наказ МОН від 14.01.15р. №12 (Про склад апеляційної комісїї) (переглянути).

Матеріал сайту: http://ua.lokando.com/start.php

Категорія: Для вчителів | Переглядів: 1373 | Додав: school | Теги: КОНКУРС ПІДРУЧНИКІВ для учнів 4 і 7, репозитарій, хімія 7 клас | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz