Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     П`ятниця, 29.03.2024, 17:09




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2018 » Квітень » 25 » Естафета пам’яті «Горить в серцях вогонь перемоги»
21:21
Естафета пам’яті «Горить в серцях вогонь перемоги»

В цьому році ми будемо відзначати 75 річницю визволення Харківщини від нацизму. Все далі у минуле відходять роки Другої світової війни, але цікавість до цього героїчного періоду в історії нашої країни не згасає. Події війни не перестають вражати силою народного духу, величчю подвигу мільйонів, що піднялися на захист Батьківщини. Харківщину по праву називають краєм ратної і трудової слави. За визволення Харківщини віддали своє життя 206 765 воїнів, ім’я більшості загиблих (120 234) залишилися невідомими. Більше ніж 270 тисяч наших земляків відзначені бойовими орденами і медалями. Гідний внесок у визволення Харківської області від нацистських загарбників, у загальну справу перемоги над ворогом внесли підпільники та партизани області, яким доводилося діяти в дуже складних умовах: область була насичена загарбницькими військами, 15 місяців по її території проходила лінія фронту, окупанти встановили режим кривавого терору та насильства. Тема героїзму в роки війни нескінченна, бо має вічне джерело, витоки якого – у народній пам’яті. Ця пам’ять незгасна – вона у наших серцях.

  

  

Естафета пам’яті, яку ми приймаємо 25 квітня 2018 року розпочала свій рух з Борівського району, саме звідти 75 років тому почалося звільнення Харківської області. Лозівщина отримала естафету пам’яті «Горить в серцях вогонь перемоги» з Близнюківського району та передасть її Первомайському району, який далі і продовжить цю Почесну естафету. Схиляємо голови в пошані перед ратним і трудовим подвигом наших дідів, батьків, наших односельчан. Бажаємо Вам мирного неба, злагоди, благополуччя. Назавжди залишаться в пам’яті подвиги тих, хто віддав життя за мирне небо над головою. Доземно вклонімося нині живим, хто проніс через війну любов до своєї батьківщини, бажання бачити рідну землю квітучою та заможною.

   

 

Категорія: Шкільна газета "Велика перерва" | Переглядів: 411 | Додав: school | Теги: Естафету пам’яті «Горить в серцях в | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz