Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     П`ятниця, 26.04.2024, 00:19




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2016 » Вересень » 2 » День знань
11:41
День знань

Перше вересня – радісний день, коли після літнього відпочинку ми повертаємося до школи, щоб отримати нові знання  та зустрітися з друзями. Це день, коли усі йдуть у школу особливо гарні, веселі, діти з букетами квітів, і порожні без учнів школи знову наповнюються дитячими голосами та шурхотом зошитів. Відчуття, які виникають першого вересня, не можливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. День знань завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей.

     

Цього року Садовська ЗОШ прийняла в свою родину вісім першокласників. Які вперше прийшли на свято Першого дзвоника, до цього дня вони ретельно готувалися – вчили вірші, складали свої маленькі портфелики.

             

Першим висловив свої  привітання, із такою урочистою подією, голова Лозівської районної ради Лаптєв Володимир Миколайович, який подякував учителям та батькам за допомогу у підготовці школи до нового навчального року, а учням побажав  успіхів у навчанні.

      

Далі з привітальним словом, до всіх присутніх, звернувся

директор Садовської школи – Харибін Костянтин Анатолійович. Побажав дітям натхнення на нові здобутки; колегам творчого пошуку, здібних та талановитих дітей, впевненості у майбутньому; батькам подякував за співпрацю.

З початком нового навчального року привітала учнів, вчителів та всіх присутніх голова Садівської сільської ради Ярош Любов Іванівна, а першокласникам подарувала цікаві дитячі настільні ігри.

Привітати першокласників з цим пам’ятним днем та усіх учнів з новим навчальним роком завітала генеральний директор товариства «Супіна Агро», депутат Лозівської районної ради, голова Лозівської районної організації аграрної партії України Заскалкіна Оксана Михайлівна. Оксана Михайлівна привітала учнів  та  вручила першокласникам спортивні футболки.

Дуже добре починати навчальний рік зі свята, це заряджає гарним настроєм на нелегкі, але цікаві навчальні будні. 

Після урочистої лінійки всі батьки були запрошені на загальношкільні та класні батьківські збори. Для учнів класні керівники провели перший урок присвячений відзначенню 25-ї річниці незалежності України (Лист МОН № 1/9-385 від 20.07.2016 року).

    

    

       

     

Інші фото

Для учнів 1-4 класів за темою Першого уроку: «Це наше і це твоє», а для учнів 5-11 класів -  «Від проголошення Незалежності до нової України».

У цей день ми поспішаємо приєднатися до привітань на адресу всіх, завдяки кому ми маємо таку чудову можливість - бути освіченими людьми! Здоров’я Вам і благополуччя! Миру і любові!

Категорія: Шкільна газета "Велика перерва" | Переглядів: 675 | Додав: school | Теги: Перше вересня 20016 (День знань) | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz