Головна | Мій профіль | Реєстрація | Вихід | Вхід | RSS     П`ятниця, 26.04.2024, 12:26




Меню сайту
ЗНО



Створити заяву-реєстраційну картку ЗНО
Архів ЗНО
Логотип
...



Polymath
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Погода

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

вологість:

тиск:

вітер:

Календар дат
Календар свят і подій. Листівки, вітання та побажання
Головна » 2017 » Жовтень » 19 » День захисника України у Садовській ЗОШ
18:26
День захисника України у Садовській ЗОШ

             

 14 жовтня Україна відзначала День захисника України. Відповідно до Указу Президента України від 23.08.2015 № 497/2015 «Про відзначення у 2015 році Дня захисника України» та листа Харківської обласної державної адміністрації від 09.09.2015 № 01-66/6630, з метою належної підготовки та гідного відзначення Дня захисника України у Садовській ЗОШ І-ІІІ ступенів були розроблені та проведені заходи для учнів школи які тривали з 6 по 17 жовтня 2017р.

            Протягом двох тижнів діти брали участь у заходах.

з 6 по 17 жовтня у бібліотеці, для учнів 1-10 класів, було сформовано виставку художньої літератури, творів мистецтва, фотоматеріалів  «За нашу рідну Україну, що зберегли за всі віки - низький уклін і тричі "СЛАВА" Українці захисники!"».

Дуже творчо учні підійшли до участі у конкурсі малюнків «Ми козацького роду». Кожен клас показав своє бачення історії козаків, зобразивши мужніх, войовничих лицарів козацької доби.

Вчителями історії та класними керівниками з 6 по 13 жовтня проведено для учнів 1-10 класів тематичні уроки з використанням відео-роликів про заснування козацтва: "В єдності наша сила", "З відданістю Україні в серці", "Українці звитяжці. Історична подорож у часі. Славетні імена України", "Нині-вільна й незележна Україна-ненька. Її ревно захищають нові козаченьки".  Під час виховних заходів вчителі ознайомлювали дітей з періодами козаччини, історією виникнення козацтва, формували в учнів патріотизм, історію свого краю та спонукали до наслідування кращих козацьких рис: добродушності, безкорисності та товариськості.

з 9 по 11 жовтня для учнів 5-8 класів було проведено учнівські семінари та засідання круглих столів за наступними темами: "Національна самоідентичність і народні традиції українців", "Мужність і відвага крізь покоління"

13 жовтня учні 10 класу взяли участь у районному військово-патріотчному святі "Від козацтва і до нині лине слава України". Де із задоволенням змагалися з командами-суперниками у відповідях на інтелектуальні питання з історії козацької доби, у влучності, та спритності.

13 жовтня, напередодні свята, учні та вчителі школи взяли участь у церемонії покладання квітів до пам’ятника загиблим воїнам у с.Садове.

Діти з цікавістю, завзяттям та повагою до історичних подій брали участь у заходах.     

Переглянути фото свята

Переглядів: 446 | Додав: school | Теги: День захисника України у Садовській | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Форма входу
Категорії розділу
Шкільна газета "Велика перерва" [517]
Для вчителів [18]
Для учнів 5-11 кл. [8]
Для батьків [2]
Пошук
...




Відеоканал
Корисні посилання






Портал Академії





Видавництво педагогічна преса
Від дня створення
Архів записів

Юридична адреса:64683, с.Садове, вул.Центральна,81Лозівський р-н, Харківська обл.;тел. (05745) 65-4-...
Конструктор сайтів - uCoz